Benvingut a LAINCO, S.A.

Notícies Agricultura

LAINCO renova la seva adhesió a SIGFITO

23/05/2022
LAINCO renova la seva adhesió a SIGFITO SIGFITO AGROENVASES és la societat encarregada de la gestió d’envasos buits de productes fitosanitaris a Espanya. LAINCO pertany a SIGFITO des de la seva creació i renova anualment el seu compromís per a una correcta gestió mediambiental dels envasos dels seus productes fitosanitaris. Així doncs, LAINCO financia econòmicament la recollida i ...

Identificada una solución natural contra Xylella fastidiosa, una de las enfermedades que más preocupa a la agricultura

14/12/2021
Identificada una solución natural contra Xylella fastidiosa, una de las enfermedades que más preocupa a la agricultura Se trata de una de las bacterias más peligrosas para la agricultura moderna, responsable de numerosas pérdidas económicas a nivel mundial, y para cuyo control efectivo la empresa española LAINCO ha logrado la patente de una solución natural.

LAINCO MANTÉ L’ACTIVITAT COM A INDÚSTRIA ESSENCIAL

06/04/2020
Lainco S.A. implementa des de l’inici d’aquesta epidèmia, uns estrictes protocols d’acord amb les recomanacions de les autoritats sanitàries, per a la protecció dels nostres treballadors i de les nostres activitats essencials de producció.

RESPOSTA DE LAINCO DAVANT DE LA CRISI PROVOCADA PEL COVID19

23/03/2020
Després de la primera setmana en Estat d’Alarma, generat per la crisis del coronavirus COVID-19, volem agrair la resposta de tots els nostres treballadors per la seva disponibilitat i compromís per minimitzar les conseqüències d’aquesta greu situació

Notícies Farmàcia

EMULIQUEN CANVIA LA SEVA IMATGE

27/10/2021
EMULIQUEN CANVIA LA SEVA IMATGE Laboratoris Lainco comunica el canvi de disseny dels estoigs de les seves emblemàtiques especialitats Emuliquen® Simple i Emuliquen® Laxante.

INAUGURACIÓ D’UN NOU MAGATZEM LOGÍSTIC

17/05/2021
INAUGURACIÓ D’UN NOU MAGATZEM LOGÍSTIC LAINCO inaugura a Rubí un nou magatzem per a la seva Divisió Farmacèutica, al costat de la planta de producció.

DINCOLAC, gel i solució hidroalcohòlica

15/12/2020
DINCOLAC, gel i solució hidroalcohòlica Gel i solució hidroalcohòlica

Puntualsenna®, el sen en gotes

04/06/2020
Puntualsenna®, el sen en gotes LAINCO S.A. comunica el llançament de Puntualsenna® 15 ml gotes orals, complement alimentari a base de senòsids B procedents de Cassia angustifolia, indicat per normalitzar la funció del tracte intestinal.
Última actualització > 27/10/2022