ULTRA ADSORB CAPSULAS 200 MG, CARBÓ ACTIVAT, JA TÉ LA SEVA PRÒPIA PÀGINA WEB.

ULTRA ADSORB CAPSULAS 200 MG, CARBÓ ACTIVAT, JA TÉ LA SEVA PRÒPIA PÀGINA WEB.
15/05/2020

Ultra Adsorb 200 mg de Laboratoris LAINCO és un medicament que actua com antidiarreic i antiflatulent mitjançant l’adsorció, un fenomen pel qual un sòlid o un líquid atrau i reté a la seva superfície substàncies de tota mena.

El carbó activat d’Ultra Adsorb s’extreu de matèries vegetals (principalment de la closca de coco) mitjançant un rigorós procés d’obtenció que permet el compliment de la monografia de la Farmacopea Europea sobre carbó activat. Les partícules de carbó són capaces de fixar les substàncies tòxiques i són expulsades juntament amb els tòxics que s’eliminen amb la femta.

Amb la web www.ultraadsorb.es , Lainco posa a disposició dels usuaris informació sobre el producte a més d’informació rigorosa i consells per prevenir la diarrea o alleugerir els gasos o flatulències, entre altres continguts. D’altra banda, la web disposa d’un apartat amb informació exclusiva per al professional sanitari sobre estudis i sobre el mecanisme d’acció d’Ultra Adsorb.

Des de l’experiència que donen molts anys d’esforç sostingut, LAINCO renova dia a dia la seva aposta per la qualitat, la innovació tecnològica i el respecte al medi ambient per assegurar un model de desenvolupament eficient i sostenible.

Última actualització > 29/09/2021