Solucions en Protecció de Conreus

Per a satisfer les necessitats dels agricultors espanyols, LAINCO, S.A. presenta una completa gamma de productes fitosanitaris en continua evolució i millora. Tots els nostres productes compleixen l'exigent normativa espanyola i europea per assegurar la seva eficàcia i seguretat.

D'altra banda, des de l'any 1.999 disposem d'un Catàleg Horta-Jardí adaptat als requeriments de petits agricultors i afeccionats a la Jardineria.

A través de la nostra filial LAINCO PORTUGAL LTDA. atenem les necessitats específiques del mercat portuguès.

Finalment, gràcies a un intens procés de creixement i expansió internacional, actualment estem presents a uns 30 països d'Europa, Àfrica, Amèrica del Sud, Centre-Amèrica i Àsia per als quals es disposa d'una gamma de productes adaptada a les normatives locals de cada país.

Notícies

Cursos de Fumigadors. Nivell qualificat.

01/02/2019
LAINCO forma part de l’equip de professorat dels cursos de formació de Fumigadors

LAINCO recupera l’històric producte CUNEB ara com a fungicida.

07/01/2019
Obtingut el registre del nou fungicida CUNEB a base de Fosfonat potàssic (abans denominat Fosfit potàssic)

LAINCO obté la renovació de la certificació (ENAC) de Bones Pràctiques de Laboratori (BPL)

04/01/2019
LAINCO, empresa química d’investigació, desenvolupament, fabricació i comercialització de productes fitosanitaris i farmacèutics, ha obtingut la renovació de la certificació de Bones Pràctiques de Laboratori (BPL) per a la determinació de propietats físico-químiques de productes fitosanitaris. Els principis de Bones Pràctiques de Laboratori, est...
Última actualització > 14/03/2019