Jubilació de tres veterans Delegats Comercials de LAINCO, S.A.

Jubilació de tres veterans Delegats Comercials de LAINCO, S.A.
10/06/2016

Després de molts anys d’activitat professional com a Delegats Tècnic-Comercials de LAINCO, els senyors Fernando Fuertes, Francisco Miranda i José Miguel Torner han arribat al final de la seva etapa laboral amb pocs mesos de diferencia i podran començar a gaudir de la merescuda jubilació.

Fernando Fuertes va començar la seva activitat a LAINCO l’any 1982 com a Delegat Comercial de Valencia i Alacant, Francisco Miranda ha estat el responsable durant 22 anys de la zona de Andalusia Oriental i José Miguel Torner ha estat durant més de 50 anys a la empresa como Delegat de Castelló i València nord.

A l’entranyable acte de homenatge, celebrat el dia 10 de juny a las instal·lacions de LAINCO de Rubí, hi varen assistir la totalitat dels treballadors de l’empresa així com les esposes dels homenatjats.

Tots els parlaments van posar de manifest la gran valoració per la feina realitzada durant tants anys, el reconeixement de la seva important aportació a l’empresa i la gran estimació personal que s’han guanyat tots ells.

Feliç jubilació a tots tres.

Última actualització > 05/10/2020