LAINCO celebra el 50 aniversari a l’empresa de José Miguel Torner (Delegat de la Comunitat Valenciana Nord)

LAINCO celebra el 50 aniversari a l’empresa de José Miguel Torner (Delegat de la Comunitat Valenciana Nord)
11/03/2016

En una època caracteritzada per la inestabilitat i la precarietat laboral resulta sorprenent que algú pugui assolir els 50 anys treballant a la mateixa empresa i al màxim nivell, però això és precisament el que ha aconseguit el Sr. José Miguel Torner a LAINCO.

José Miguel Torner ha viscut a primera línia, des de l’any 1966, els profunds canvis socials i professionals que han transformat el nostre país i el sector agrícola en particular. La seva innata vocació comercial al servei dels seus clientes li ha permès adaptar-se a una evolució continua per facilitar sempre les millors recomanacions professionals.

Per a José Miguel Torner, LAINCO ha estat la seva segona família i, gràcies al seu caràcter optimista i incansable, mai ha estalviat esforços per superar les dificultats de cada moment en un sector tan incomprès i exigent com el fitosanitari.

A l’acte d’homenatge, celebrat al “Restaurant Muntanyeta de Sant Antoni” de Betxí, varen assistir la pràctica totalitat de distribuïdors de la zona de Castelló i Valencia nord així com companys i personalitats del sector.

Tots els assistents a l’entranyable celebració varen posar de manifest la seva gran valoració tècnica i professional de José Miguel Torner i, sobretot, la seva relació de sincera amistat.

Última actualització > 05/10/2020