Celebració del 75è aniversari de LAINCO

Celebració del 75è aniversari de LAINCO
09/12/2009

Com a culminació de l’any del 75è aniversari, el passat dia 27 de novembre es va celebrar, a les instal·lacions de Rubí, un acte especial amb la presencia de tota la plantilla de l’empresa.

En primer lloc, es va inaugurar una magnífica exposició de fotografies i material retrospectiu que constituïa una bona mostra de la historia de l’empresa des de la seva creació al carrer Castillejos de Barcelona fins el seu trasllat al polígon industrial Can Jardí de Rubí l’any 1969 i el seu posterior desenvolupament fins els nostres dies.

El president del Grup LAINCO, Sr. Emili Daura, va pronunciar un emotiu discurs en el qual va agrair l’aportació de totes les persones que han fet possible la consolidació del grup empresarial. També va remarcar que l’actual crisi generalitzada ha de servir d’estímul per multiplicar esforços i mantenir la convicció en la feina ben feta per renovar constantment la plena satisfacció dels nostres clients. Finalment, com a mostra del seu optimisme i confiança, va animar a la plantilla a celebrar el centenari de la empresa l’any 2034.

Última actualització > 28/09/2022