Situació

Localitzada a Rubí (Barcelona) i molt pròxima als accessos a l'autopista E15 (AP7), l'empresa es troba estratègicament ben comunicada amb la xarxa de carreteres i autopistes espanyoles i europees. El port i aeroport de Barcelona, situats a només 20 Km de distancia, faciliten una ràpida connexió amb tot el món.

TURISMES - Com arribar a LAINCO des de l'autopista A-7 (E-15)

Accés des del nord (direcció Tarragona): agafar el lateral (B-30) de l'autopista AP-7 i sortir per l'HOSPITAL GENERAL - RUBÍ - VALLDOREIX.

Accés des del sud (direcció Girona-França): agafar el lateral (B-30) de l'autopista AP-7 i després de la sortida  Rubí - Mirasol agafar la sortida nº 24 HOSPITAL GENERAL - RUBÍ.

 Després de sortir de l'autopista, seguir per l'Avinguda de l'Electricitat fins la rotonda de la carretera de Rubí a Molins de Rei. Seguir endavant per accedir directament al Polígon Industrial Can Jardí i a l'Avinguda Bizet (continuació del carrer Vivaldi).

CAMIONS - Com arribar a LAINCO des de l'autopista A-7 (E-15)

Accés des del nord (direcció Tarragona): agafar el lateral (B-30) de l'autopista AP-7 i després de la sortida l'Hospital General - Rubí - Valldoreix, agafar la sortida RUBÍ - MIRASOL - MOLINS DE REI.

Accés des del sud (direcció Girona - França): agafar el lateral (B-30) de l'autopista AP-7 i sortir per RUBÍ - MIRASOL - MOLINS DE REI.

Després de sortir de l'autopista, seguir per la carretera de Molins de Rei a Rubí fins a la rotonda d'accés al Polígon Industrial Can Jardí. Seguiu pel carrer principal fins l'Avinguda Bizet (continuació del carrer Vivaldi).

Última actualització > 27/10/2022